Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Τι είναι το EVA-FOAM;
Το EVA-FOAM είναι μια εναλλακτική λύση από την παραδοσιακή μοκέτα ή το ξύλινο/συνθετικό πάτωμα. Είναι κατασκευασμένο από RE/EVA κλειστού κυττάρου που δεν απορροφά νερό , παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στεγνό ή βρεγμένο , δεν αναπτύσσει θερμοκρασία κατά την διάρκεια της ημέρας και είναι ανθεκτικό στην ακτινοβολία του ηλίου. Λόγω της ιδιότητας του στην απορρόφηση των κραδασμών παρέχει μέγιστη άνεση στους επιβάτες κατά την παραμονή τους στο σκάφος .
Πως εφαρμόζεται το EVA-FOAM;
Το EVA-FOAM έχει δική του κόλλα της, ειδικά σχεδιασμένη για marine χρήση, η οποία κατά την αποκόλληση του πατώματος δεν φθείρει το gel coat του σκάφους. Δεν χρειάζεται καμία άλλη πρόσθετη κόλλα.
Πως καθαρίζεται το EVA-FOAM;
Το EVA-FOAM καθαρίζεται εύκολα με κρεμοσάπουνο, ζεστό νερό και μαλακή βούρτσα. Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά με βάση το οξύ.
Ποια είναι η διάσταση του υλικού;
Το υλικό βγαίνει σε φύλλα διάστασης 120 Χ 220cm με συγκεκριμένη φορά του πέλους κατά μήκος.
Τι κόστος έχει;
Το κόστος βγαίνει με το m2 και πάντα σύμφωνα με τη διάσταση των φύλλων η οποία καθορίζει τα τελικά m2. Ανάλογα τα m2 και το σχέδιο υπολογίζεται η τελική τιμή . Καλέστε μας στο 210 2851225 ή στείλτε μας e-mail στο info@boatwrapping.gr για περαιτέρω πληροφορίες.
Τι αντοχή έχει;
Ο χρόνος αντοχής του από τον κατασκευαστή είναι 36μήνες, ο οποίος αυξομειώνεται από τον τρόπο χρήσης, τις καιρικές συνθήκες, την ύπαρξη συντήρησης κτλ. Το EVA-FOAM είναι ένα υλικό «value for money» θα λέγαμε, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν μένει αναλλοίωτο σε βάθος χρόνου. Το σκάφος θα πρέπει να προφυλάσσεται από τις καιρικές συνθήκες και να στραγγίζει καλά από τα νερά. Κανένα είδους αυτοκόλλητο δεν μπορεί να έχει διάρκεια ζωής όταν βρίσκεται μονίμως μέσα σε νερό και σκόνη.
Είναι εύκολη η εφαρμογή του;
Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη αρκεί να ακολουθήσετε πιστά και προσεκτικά τις οδηγίες που σας δίνουμε.
Ξεκολλάει εύκολα;
To EVA-FOAM έχει σχεδιαστεί για ημιμόνιμη εγκατάσταση και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, χωρίς να φθαρεί ο πολυεστέρας ή η επιφάνεια που έχει κολληθεί. Ξεκολλήστε την άκρη και τραβήξτε σιγά σιγά μέχρι να ξεκολλήσει. Σε περίπτωση που μείνουν υπολείμματα κόλλας στο πάτωμα , ρίξτε αρκετό ασετόν να μουλιάσει περιμένετε και καθαρίστε με ένα μαλακό πανί.
Τα σχέδια είναι συγκεκριμένα;
Υπάρχει πληθώρα σχεδίων που μπορούμε να υποστηρίξουμε πάνω στο υλικό. Για την χάραξη χρησιμοποιούμε CNC μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ή Laser για αποτύπωση λογοτύπου, παρέχοντας στους πελάτες μας μεγάλες δυνατότητες και επιλογές σχεδίασης σε συνεργασία με τον σχεδιαστή της εταιρείας μας.
Πόσο εύκολα χαλάει;
Tο EVA-FOAM είναι κατασκευασμένο για ήπια χρήση, για γυμνά πόδια ή marine υπόδηση. Είναι ευπαθές σε τακούνια, αγκίστρια, ψαροτούφεκα ή οποιαδήποτε άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Βέβαια επειδή η όλη εφαρμογή γίνεται σε αριθμημένα κομμάτια διευκολύνεται έτσι η τοπική τους αντικατάσταση ανά πάσα στιγμή αν συμβεί κάποιο ‘ατύχημα’.
Αντέχει σε καύσιμα;
Tο EVA-FOAM γενικά είναι υδρόφοβο υλικό και καθαρίζεται εύκολα. Δύσκολες βρωμιές όπως : αίμα ψαριών ,καύσιμα ,λάδια, ακαθαρσίες πουλιών ή ζώων, όξινα υγρά και χημικά καθαριστικά θα πρέπει να αποφεύγονται ή να απομακρύνονται άμεσα και να καθαρίζεται το πάτωμα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης .Ενδέχεται να μείνουν σημάδια – λεκέδες.
Υπάρχει εγγύηση;
Βεβαίως η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση. Για λεπτομέρειες διαβάστε τους όρους εγγύησης.
Σε τι χρωματισμούς κυκλοφορεί;
Η Boat wrapping διατηρεί πάντα σε stock τα τέσσερα βασικά χρώματα ( γκρι με μαύρο αρμό, γκρι σκούρο με μαύρο αρμό , teak με μαύρο αρμό & teak με λευκό αρμό ) Για διαφορετικούς χρωματισμούς κατόπιν παραγγελίας και σε συνεννόηση με την εταιρεία.
Κολλάει σε σαγρέ επιφάνεια;
Η κόλλα του EVA-FOAM είναι κατασκευασμένη για να κολλάει σε σαγρέ επιφάνεια πάρα πολύ καλά. Για καλύτερη απόδοση προσπαθήστε να τελειώνει το υλικό όσο το δυνατόν πιο πολύ σε λεία επιφάνεια για να σφραγίζει εντελώς.
Τι βάρος έχει το υλικό;
Το EVA-FOAM έχει βάρος 1kg/m2, που σημαίνει ότι ενδεικτικά σε ένα σκάφος 8-9 μέτρων προστίθεται ένα βάρος γύρω στα 10Kg.
mahjong ways 1 slot777 online login joker123 gaming mahjong ways mahjong slot joker123 gaming slot777 online login mahjong slot joker123 gaming slot777 online login mahjong slot joker123 gaming slot777 online login mahjong slot joker123 gaming slot777 online login mahjong ways promo terbaru slot garansi kekalahan slot777 online login slot777 online login promo terbaru slot garansi kekalahan mahjong ways slot mahjong ways promo terbaru slot garansi kekalahan slot777 online login pola lucky neko slot mahjong ways promo terbaru slot garansi kekalahan slot777 online login slot mahjong ways promo terbaru slot garansi kekalahan slot777 online login slot garansi kekalahan bebas ip