ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ
BOAT WRAPPING

Η Boat Wrapping δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος και την αγάπη μας για την θάλασσα και το σκάφος. Έβαλε από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη, με ορίζοντα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την οργάνωση και την ακρίβεια της κάθε εργασίας της, με μοναδικό στόχο να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας με εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα σε υπερθετικό βαθμό.
Επενδύοντας συνέχεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο και να προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες των απαιτήσεων των πελατών της.

benefits image
deck image

Η ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα της εταιρίας μας απαρτίζεται από ικανά και εξειδικευμένα άτομα σε όλα τα τμήματα.

Από το τεχνικό τμήμα που θα αναλάβει το πατρόν και την τοποθέτηση, το ατελιέ μας που θα αναλάβει την δημιουργία της μακέτας, οι χειριστές των CNC μηχανημάτων που θα κόψουν τα φύλλα, αλλά και το τμήμα πωλήσεων που έχει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη μας, πράττουν τα μέγιστα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Στόχος της εταιρίας μας είναι χρόνο με το χρόνο να εξαλείφουμε τυχόν προβλήματα, να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και να χτίζουμε κάθε φορά την μέγιστη γέφυρα εμπιστοσύνης μεταξύ μας!

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο γινόμαστε η ΠΡΩΤΗ επιλογή κάθε κατασκευαστή σκαφών στην χώρα μας.

H BOAT WRAPPING
ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η Boat Wrapping δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος και την αγάπη μας για την θάλασσα και το σκάφος. Έβαλε από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη, με ορίζοντα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την οργάνωση και την ακρίβεια της κάθε εργασίας της, με μοναδικό στόχο να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας με εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα σε υπερθετικό βαθμό. Επενδύοντας συνέχεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο και να προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες των απαιτήσεων των πελατών της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρία μας είναι εξοπλισμένη με τέσσερα CNC ROUTER και ένα CNC LASER τελευταίας τεχνολογίας πετυχαίνοντας έτσι πολύ καλές κοπές – χαράξεις και τις γρηγορότερες παραδόσεις.

Επίσης είναι εξοπλισμένη με το ποιο σύγχρονο μηχάνημα ψηφιοποίησης αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο για την αναλυτικότερη  αποτύπωση του σκάφους σας.

Επενδύουμε συνέχεια σε εξοπλισμό έτσι ώστε να στεκόμαστε αντάξια απέναντι στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Οι χιλιάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και οι εξαγωγές πλέον σε Αλβανία, Κύπρο, Συρία και λοιπές χώρες δημιουργούν ένα ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

slide 0
slide 1
slide 2
slide 3
deck image

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

usp  1

Πιστοποίηση

Η Boatwrapping φέρει πιστοποίηση ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 για την τέλεια εφαρμογή των υλικών επάνω στο σκάφος.

usp  2

Εξοπλισμός

Εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα ψηφιοποίησης, CNC κοπής και χάραξης των υλικών για τέλειο αποτέλεσμα ως προς το φινίρισμα.
usp  3

Προσωπικό

Το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της εκτελεί με μεγάλη προσοχή κάθε ενέργεια από τον σχεδιασμό έως την τοποθέτηση για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα!