Πατρόν

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ


Υλικά που θα χρειατείτε:

Διαφανές χοντρό νάυλον, λεπίδι, ψαλίδι, χαρτοταινία, ανεξίτηλο λεπτό μαρκαδόρο, μέτρο και χάρακα.

Βήμα 1ο:  Αποφασίστε ποιες περιοχές του σκάφους σας θέλετε να καλύψετε.

Βήμα 2ο:  Κόψτε το νάυλον σε διάσταση που θα καλύπτει αρκετά την επιφάνεια που θέλετε.

Βήμα 3ο:  Κολλήστε το νάυλον πολύ καλά με την χαρτοταινία για να μείνει σταθερό μέχρι το τέλος.

Βήμα 4ο:  Με το λεπτό μαρκαδόρο (όσο πιο λεπτό μαρκαδόρο χρησιμοποιήστε τόσο πιο ακριβής η αποτύπωση) κάντε το περίγραμμα της επιφάνειας. Σημειώστε επίσης τυχόν λεπτομέρειες όπως: μεντεσέδες, κλείστρα, δέστρες και λοιπά. Να θυμάστε πως το υλικό δεν είναι μοκέτα που καλύπτει όλο το πάτωμα και θα πρέπει να γίνει αναλυτική αποτύπωση.Όσο πιο καλά βγει το πατρόν τόσο πιο ωραίο και ασφαλές θα είναι το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βάλετε μονοκόμματο νάυλον και κάνετε ένωση θα πρέπει να μαρκάρετε με δύο τουλάχιστον μεγάλα Χ το ένα κομμάτι με το άλλο, έτσι ώστε όταν τα παραλάβουμε να μπορούμε να τα ευθυγραμμίσουμε για να υπάρχει συνοχή στην μακέτα.

(βλέπε φωτογραφίες)

Πολύ σημαντικό είναι το τελείωμα να γίνεται σε καθαρό gel coat για καλύτερο σφράγισμα.

Βήμα 5ο:  Φωτογραφίστε όλα τα κομμάτια του νάυλον επάνω στο deck πριν τα βγάλετε. Οι φωτογραφίες είναι απαραίτητες για το γραφιστικό μας τμήμα για να κατανοήσει πως ταιριάζουν τα κομμάτια.

Βήμα 6ο:  Ολοκληρώστε το πατρόν και συμπληρώστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα είναι χρήσιμη. Σημαντικό είναι να μας ορίσετε την κατεύθυνση με ένα βέλος προς την πλώρη.

Βήμα 7ο:  Στείλτε μας το πατρόν και τις φωτογραφίες και μόλις τα λάβουμε θα επικοινωνήσει εκπρόσωπος της εταιρίας μας μαζί σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση πριν ξεκινήσετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Καλή επιτυχία!!  

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΠΑΤΡΟΝ