ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ

ΕΠIΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡOΣΩΠΟΣ

NO 1 ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

EVA FOAM
Στυλ & Προστασία

Στυλ & Προστασία

Το Eva Foam είναι ένα μη τοξικό ταπέτο από διογκωμένο συνθετικό καουτσούκ, κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Είναι άοσμο, με μεγάλη θερμική και ακουστική μόνωση και παράγεται σε δίχρωμα φύλλα.
Η χαμηλή θερμική αγωγιμότητα του σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που μοιάζουν με ξύλο teak, καθιστούν το EVA FOAM εξαιρετικά άνετο, δεν συγκρατεί τη θερμότητα και δεν καίει σε επαφή με το δέρμα. Το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο για αρκετά χρόνια, αντέχει σε λάδια, διαλύτες και ατμοσφαιρική ρύπανση.
Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η BOAT WRAPPING, χαράζουμε εκτός από τις κλασικές γραμμές, οποιοδήποτε σχέδιο ή μοτίβο της αρεσκείας σας.

Το Eva Foam διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για το δικό σας σκάφος. Με τη μέθοδο της χάραξης και της κοπής, μπορεί να χαραχθεί στο υλικό οποιοδήποτε μήνυμα, σχήμα, λέξη, φράση, λογότυπο επιθυμείτε.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
before after

H BOAT WRAPPING
ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η Boat Wrapping δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος και την αγάπη μας για την θάλασσα και το σκάφος. Έβαλε από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη, με ορίζοντα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την οργάνωση και την ακρίβεια της κάθε εργασίας της, με μοναδικό στόχο να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας με εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα σε υπερθετικό βαθμό. Επενδύοντας συνέχεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο και να προσφέρει υπηρεσίες αντίστοιχες των απαιτήσεων των πελατών της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tips

LIGHT AMPLIFICATION

LIGHT AMPLIFICATION

1. Αποφυγή χρήσης νερού για διάστημα 48 ωρών από την ημέρα εφαρμογής του. 2. Καθαρισμός του προϊόντος αυστηρά μόνο με αραιωμένο κρεμοσάπουνο και χλιαρό νερό ή ασετόν. 3. Άμεσος καθαρισμός σε περίπτωση διαρροής καυσίμων, λαδιών, όξινων κτλ. 4. Προσοχή στα αιχμηρά αντικείμενα (άγκυρες, μαχαίρια, ψαροντούφεκα, αγκίστρια, τακούνια κτλ.) και σε γρατζουνιές από κατοικίδια.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για το πλύσιμο του χρησιμοποιούμε neutral shampoo και για δύσκολους λεκέδες όπως αίμα ψαριών, μελάνι από σουπιές, περιττώματα πτηνών κ.λ.π. με το ειδικό καθαριστικό υγρό που προσφέρει η εταιρία μας. 

ΑΝΤΟΧΗ

ΑΝΤΟΧΗ

Το Marine Mat Eva Foam είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Αμερική, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές για την μέγιστη αντοχή στις δύσκολες θαλάσσιες συνθήκες.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πυκνό πέλμα του υλικού προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης σε μεγάλης διάρκειας παραμονής επάνω στο σκάφος , δεν αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες το καλοκαίρι  και για αυτό  είναι το αγαπημένο δάπεδο γυναικών και παιδιών.